Learn our history.

2015
juni 4

Nieuwe Collega’s

Nieuwe Collega’s
Door de snelle groei binnen het bedrijf, werd het tijd om iemand aan te nemen die zorg zou dragen voor de verkoop van Special FX. Bob is hierin een sleutelpersoon geworden en zorgt tot op de dag van vandaag dat de klant voorop staat.
mei 7

Fairytale Festival

Fairytale Festival
Als hoofdsponsor mag het niet ontbreken ergens trots op te zijn. Dit waren wij, op onze special FX die we hier geleverd hebben. Het leveren van Stage Flames, CO2 jets en het nodige personeel zorgde voor een onvergetelijke dag.  
mei 4

Shadmehr Aghili

Shadmehr Aghili
Een nieuwe weg voor DB Professional: de internationale markt. Voor Shadmehr Aghili zijn wij begonnen FOH Audio Engineers te leveren, wat langzaam aan het uitgroeien is tot een breed scala aan Special FX, Lasers en audiovisuele ondersteuning.
maart 23

L’Acoustics

L’Acoustics
Kwaliteit zoals in de beginfase van het bedrijf is besloten, blijft ook nu de hoofdrol spelen. L'acoustics speelt hierin een grote rol doordat dit een vooraanstaand merk is in een markt waar we steeds zoekende zijn naar betere apparatuur. L'acoustics weet ons kwaliteit te bieden waardoor we veel succesvolle artiesten hebben kunnen uit versterken en monitoren. Denk hierbij aan Bobby Valentino, Fat Joe, Lil kleine, SBMG en nog veel meer..
2014
september 4

Special FX

Special FX
Nieuwe ideeën: niet alleen audiovisuele producties zoals we voorheen deden, maar ook special FX gaan leveren. Dit werd een dusdanig groot succes, dat wij op de festival markt zijn overgestapt om hier onze naam te vestigen. De aanschaf van verschillende Stage Flames, CO2 jets en Powershots van MagicFX waren de start van een bredere markt en het doel zoals we dat voor ogen hadden: het creëren van emoties.
juni 4

De Opnamestudio

De Opnamestudio
  Een ruime investering in studio apparatuur zorgde er al snel voor dat we in de mogelijkheid waren om professionele producties af te leveren. Een voorbeeld hiervan is Turkse top 40 muziek, welke enige bekendheid heeft gekregen op de Turkse markt.  
2010
augustus 11

Oprichting

Oprichting
op 11 Augustus 2010 werd DB Professional in het leven geroepen, een bedrijf dat zich kenbaar wilde maken door kwaliteit te leveren en niet kwantiteit.