Recording the hit.

Onze opname faciliteiten

Een veelzijdige faciliteit die producenten, recording engineers, mixing engineers en mastering engineers de beste kwaliteit biedt. We maken gebruik van een akoestische ruimte die is geoptimaliseerd in niet alleen de omvang, maar ook resonanties en low end frequentie absorptie.
Onze studios zijn dicht bij de snelweg A2 en beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor bijvoorbeeld een orkest. In onze faciliteit vindt u een lounge en een keuken.

Voor degenen die willen meerdere dagen willen blijven, bieden wij een concurrerende prijs in een van onze partner hotels.

Productie studio (Studio Red)

"This is where the magic happens.": onze productie studio (Studio Red).

Wij bieden een studio van zeer hoge kwaliteit. Hier staat een Blue Sky 5.1 monitorset en twee KRK VXT 8's. De SSL Nucleus wordt gebruikt als controller voor uw DAW naar keuze.
Onze mac pro 2013 biedt de volgende DAW's voor u aan: Ableton Live, Cubase, Logic Pro, Pro Tools en Fruity loops. U kunt gebruik maken van synthesizers zoals: Virus TI2 keyboard, Korg M3-88 (expanded), Akai MPC5000, MPC2500, Korg Electrive en als laatste de Roland V-Synth

De SSL Madi-AX is de standaard converter die verbonden is met 2 mic pre-amps, de SPL Frontlinder voor bijvoorbeeld het opnemen van uw trompetten of conga's.

Mixing studio (Studio Blue)

Mastering studio

Bij DB professional is het mogelijk uw creatie te laten masteren door onze experts. Zij hebben jarenlange ervaring in het masteren van mixes en tracks. Door onze concurrerende prijzen betaald u een eerlijke prijs.
Voor meer informatie neemt u contact op via de contactpagina.

Klik hier voor onze prijslijst!